ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participă şi tu!



        

Wok 36 cm

Wok profesional 36 cm

 

Numar produs: 1089a
Preţul vanzare:
110 LEI ( Nu suntem plătitor de TVA )

în coş:
  buc  

Wok profesional 36 cm

Un mini ghid pentru alegerea wok-ului (minutul 2:00) precum si o reteta minunata de la CHING HE HUANG Ghid pentru alegerea wok-ului

Arderea wok-ului

Wok-urile din otel sau inox trebuie pregatite inainte de prima folosire, procedeu ce se mai numeste si „arderea wok-ului”. Pasii care trebuie urmati sunt urmatorii

-          Se spala bine wok-ul cu apa fierbinte; se poate folosi detergent lichid si un burete foarte abraziv

-          Se usuca

-          Se unge (folosind un servetel de hartie) cu ulei pe ambele fete (nu trebuie folosit prea mult ulei)

-          Manerele din material plastic sau lemn, se acopera cu un prosop umed, iar apoi se acopera cu folie de aluminiu

-          Se pune in cuptorul incins la 220 grade celsius, cu fundul in sus

-          Se lasa in cuptor 20 minute

-          Se scoate din cuptor si se pune pe foc

-          Se pune in wok  o lingura de ulei si partea verde de la ceapa de primavara (verde)

-          Se prepara legumele stir fry, amestecand in continuu pe toata suprafata wok-ului

-          Se amesteca timp de cateva minute, pana ce interiorul wok-ului s-a innegrit.

Filmuletul celor de la Wok Shop cred ca va poate ajuta foarte mult pentru intelegerea acestui procedeu.

Ghid pentru arderea unui wok nou (pregatirea pentru prima utilizare):

ZTNhZjB