ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participă şi tu!

 

Introducere » Sosuri si uleiuri » Sos Hoisin pentru carne, Lee Kum Kee, 397 gr


        

Sos Hoisin pentru carne, Lee Kum Kee, 397 gr

Sos Hoisin pentru carne, Lee Kum Kee, 397 gr

 

Numar produs: 3119
Producător: Lee Kum Kee
Preţul vanzare:
27 LEI ( Nu suntem plătitor de TVA )

în coş:
  buc  

Sos Hoisin pentru carne 397 gr Lee Kum Kee

Este un sos gros, picant, frecvent utilizat în bucătăria orientala (chineză, cu precadere in cea cantoneza dar si vietnameza).

Este inchis la culoare, aparent dulce-sarat. Desi exita diverse variante in functie de regiuni, de obicei sosul hoisin contine soia, ardei iute si usturoi dar si otet de orez si in unele retete zahar.

Aroma distinctivă de cinci-condimente chinezesti este magic transformata într-un sos elegant pentru un gratar asiatic. Daca acest preparat traditional chinezesc este combinat cu alte condimente orientale devine instant o marinada. Atunci când este utilizat pe carne, nimic nu se compara cu acest sos versatil.

Bucataria chineza

Printre preparatele in componenta carora se foloseste sosul se numara pachetelele de primavara, porc mu shu, popiah (pachetele de primavara din zona Singapore si Taiwan), rata Peking sau porcul la gratar.

Bucataria vietnameza

Este folosit in supa Pho de vita cu taitei, fie alaturat pentru a fi inmuiate bucatile de carne, fie direct in bolul cu supa. In supa Pho aproape totdeauna acompaniat de sosul Sriracha.

 

Greutate: 397 g

Producator: Lee Kum Kee

ZDNjMGV