ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participă şi tu!

 

Introducere » Ceai » Ceai rosu


        

Ceai rosu

Ceai rosu

 

Numar produs: 1125
Preţul vanzare:
25 LEI ( Nu suntem plătitor de TVA )

Ceai rosu (rooibos) - 40 pliculete

Actiunile medicale ale ceaiului rosu
Antioxidant natural - ceaiul rosu este util In blocarea actiunii nefaste ale radicalilor liberi, raspunzatori de fenomenul de Imbatranire a organismului, prevenind degradarea prematura a celulelor. In Japonia ceaiul rosu este denumit „Long Life Tea”. In plus, acest remediu natural opreste si aparitia unor tipuri de cancere, avand actiune anti-mutagenica care confera rezistenta ADN-ului.

Stimularea imunitatii - ceaiul rosu fortifica rezistenta organismului fata de infectiile provocate de bacterii si virusi, fiind util In infectii, In bolile de sezon rece, dar si In inhibarea dezvoltarii bacteriilor din cavitatea bucala, care duc la formarea placii dentare.
Calmarea spasmelor digestive - continutul ridicat de flavonoide face ca ceaiul rosu sa ajute la calmarea colicilor la sugari. La adulti aceasta activitate este benefica In tratamentul ulcerului stomacal (alinand durerile), In hiperaciditate, dar si In combaterea vomei, gretii, constipatiei sau diareei.
Calmarea sistemului nervos - ceaiul se poate administra copiilor hiperactivi, care adorm greu seara. La adulti, o ceasca de ceai la culcare poate actiona In tulburarile de somn sau poate preveni anxietatea si ameliora depresiile.
Ceaiul rosu este benefic si pentru persoanele cu un stil de viata alert. Ceaiul elibereaza trupul de stres si poate fi consumat, fara limite, pe tot parcursul zilei. Poate fi consumat si fara zahar pentru ca este mult mai putin amar decat celelalte ceaiuri. Ceaiul rosu nu ingrasa si nu contine calorii. Si sportivii se bucura de mineralele esentiale oferite de ceaiul rosu. Fierul, potasiul, sodiul si zincul sunt doar cateva dintre proprietatile de care persoanele active au nevoie. Prevenirea alergiilor - In iritatiile pielii la sugari (produse de scutece, de eczeme, de consumul de lapte altul decat cel matern sau In febra fanului) se recomanda administrarea combinata a ceaiului (uz intern si extern). De asemenea, acest remediu poate contribui la aspectul stralucitor al tenului doamnelor.

sursa: www.remedio.ro

ZDc1YWU5Yj